zaterdag 26 januari 2008

Laswerken onder linkse gardeboe deel 2

Hier zijn we met deel 2 van de laswerken onder de gardeboe van de bestuurderkant. De "bak" versmalt naar mate die naar de voorkant loopt. Daar was de punt door beide platen geroest. Die punt heb ik kunnen vervangen door een stuk uit een sloop Datsun. Ook zat er nog een gat geroest juist op de naad van de "bak". Dit ook terug mooi strak gezet.




















Ziet er al een stuk beter uit.

zaterdag 19 januari 2008

Laswerken onder de linkse gardeboe.

We gaan eens beginnen met de laswerkzaamheden aan de wagen. En dit met wat er moest gelast worden onder de gardeboe kan van de bestuurder. Aan deze kant was de versteviging "bak" al een goed deel uitgeslepen voor het zandstralen. Maar waar de bak aan de carrosserie was bevestigd waren er gaten in geroest. Dit moest verwijderd worden en opnieuw worden opgelast.













maandag 14 januari 2008

Onderdelen in de lak.

Nadat de grondverf was gedroogd werden de stukken in het zwart gespoten. Op sommige foto's zie je de rode grondverf nog door komen, dit was omdat het nog maar de eerste laag was. Na deze post zal het voornamalijk gaan over de laswerken aan de 120A.















zondag 13 januari 2008

Het spuiten van de onderdelen in grond verf.

De onderdelen werden eerst nog in een roestwerende grondverf gespoten voor het in de kleur zwart werd gezet. Er werd in het kot een spuitcabine geimproviseerd om de onderdelen te spuiten. Diene pipo op de foto's ben ik ;-) :-)